Ώρα για αναδόμηση .

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο θάλασσα ,ήλιο και αλάτι τα μαλλιά μας ταλαιπωρήθηκαν όσο τίποτα άλλο ήρθε η ώρα να τα επαναφέρουμε!
Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά , για να είμαστε όμορφες εξωτερικά πρέπει να είμαστε και εσωτερικά .
Βοηθήστε τον οργανισμό σας με την βιταμίνη Ε που δυναμώνει μαλλιά ,νύχια  και προστατεύει το δέρμα μας . Εγώ σας προτείνω την EVIOL το κουτάκι περιέχει 20 κάψουλες και κοστίζει 3,70 . Θα το βρείτε φυσικά στα φαρμακεία .

Και συνεχίζουμε, πριν το λούσιμο απλώστε σε όλο το τριχωτό της κεφαλής έως τις άκρες δαφνέλαιο (επίσης στα φαρμακεία) στερεώστε τα και αφήστε τα όση ώρα παραπάνω μπορείτε . Έπειτα έχουμε την επιλογή του σωστού σαμπουάνμαλακτικής και μάσκας μαλλιών . Επιλέγεται σύμφωνα με την λιπαρότητα και την ξηρότητα και εννοείται με το αν βάφεται τα μαλλιά σας . Τα δικά μου αγαπημένα προιόντα τα τελευταία 2 χρόνια είναι τα σαμπουάν  και οι κρέμες μαλλιών Syoss για βαμμένα μαλλιά ( κόκκινο ) . Η μάσκα που χρησιμοποιώ είναι η Bioshev  (στα καταστήματα Δάφνης ) κοστίζει 9 ευρώ και είναι 1000ml . Περιέχει μετάξι ,λουστείτε ,απλώστε τη και αφήστε τη για 20 λεπτάκια , θα δείτε θαύματα.

Αφού τελειώσετε με το λούσιμο συνεχίστε την περιποιήση σας για να δυναμώσετε τις άκρες που είναι και οι πιο ευαίσθητες . Απλώστε το λαδάκι για τα μαλλιά που χρησιμοποιείται ,εγώ σας προτείνω το λάδι των mastic spa. Θαυματουργό !


Στεγνώστε τα μαλλιά σας και για το τέλος σας άφησα το καλύτερο . Καθαρό μετάξι ! 2 σταγόνες αρκούν . Βάλτε το από τη μέση και κάτω . Θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου