Στο ξεκαθάρισα.

Και πράγματι το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή και για αυτό τρελαίνεσαι που δεν μπορείς να του προσεγγίσεις τίποτα. Ήταν ξεκάθαρος.
Δεν ήταν καμία ιδιαίτερη μέρα ,ήταν ένα τυπικό Σαββατόβραδο και η παρέα θα πήγαινε σε ένα opening ενός bar στα βόρεια προάστια ε και ακολούθησες. Εσύ για ένα ποτό βγήκες άλλο το πως κατέληξες.

Δε θυμάσαι και πολλά από το πρώτο σας βράδυ. Στο μυαλό σου γυρνάνε κάτι σφηνάκια μπόμπες , το όνομα Δημήτρης και γιατί είσαι γυμνή στο κρεβάτι αφού ξύπνησες μόνη σου.
Σηκώνεσαι να φτιάξεις καφέ μπας και συνέλθεις από το hangover και να το το χαρτάκι κολλημένο στο ψυγείο. ''Αν έχεις σκοπό να είσαι τόσο καλή και την επόμενη φορά κάλεσε με ,Δημήτρης 6982565....
Σκέψη νο1 , έκανα σεξ χθες ήμουν καλή και δε το θυμάμαι.
Σκέψη νο2 , για ποια με πέρασε ήταν ήταν ένα στιγμιαίο μεθυσμένο λάθος για μένα που ούτε καν θυμάμαι.
Σκέψη νο3 , λες να τον πάρω; Ποτέ δε ξέρεις μπορεί να είναι καλό παιδί. Μπορεί να του άρεσα πραγματικά αλλά επειδή του έκατσα απο το πρώτο βράδυ να με παρεξήγησε . Μπορεί αν βγούμε να καταλάβει τι άνθρωπος είμαι και να προχωρήσουμε.
Ε ναι , φυσικά και τον πήρες τηλέφωνο και κανονίσατε Τετάρτη βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι.
Τα πίνετε , τα λέτε ,φεύγετε και πάτε προς το σπίτι σου εσύ εντυπωσιασμένη μαζί του αποφασίζεις να το παίξεις κυρία. Φτάνετε λοιπόν και εσύ του λες καληνύχτα ,περίεργος σε ρωτάει δε θα ανέβω; Φυσικά δε μιλάς " σου είχα πει Κλειώ κάλεσε με αν έχεις σκοπό να επαναλάβουμε εκείνο το βράδυ που περάσαμε μαζί, δεν είμαι για περιπέτειες ,ούτε για σχέσεις ένας παντρεμένος άντρας είμαι που θέλει που και που να αλλάζει παραστάσεις αν θες να συνεχίσουμε μόνο έτσι δεν έχεις δικαίωμα να μου ζητήσεις τίποτα παραπάνω . Και εσύ δε σκέφτεσαι το μόνο που λες είναι '' πάμε επάνω '' και αυτή τη φορά τα θυμάσαι όλα φεύγοντας σου λέει ''καληνύχτα'' και εσύ του λες ''θέλω να σε ξαναδώ.
Έχουν περάσει 4 μήνες που βρίσκεστε και όσο και αν σε πονάει έχεις αποδεχτεί πως πάντα θα έρχεται και θα φεύγει. '' Ήταν ξεκάθαρος '' σκέφτεσαι μπορεί να πεθαίνεις για αυτόν αλλά δε το μάθει ποτέ. Ένα χρόνο μετά ζεις μέσα στο ψέμα σου και περιμένεις να σε σώσει κάποιος να σε τραβήξει μακρυά του. Αλλά ο μόνος που έρχεται είναι αυτός και σε κάνει να πιστεύεις και να περιμένεις πως κάποια στιγμή θα σε ερωτευτεί και αυτός όπως και εσύ . Και περιμένεις απλά περιμένεις ενώ ξέρεις πως δε θα γίνει ποτέ αυτό που εύχεσαι. Απλά περιμένεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου