Chelsea boots

"Ο χειμώνας είναι έργο χαρακτικής, η άνοιξη ακουαρέλας, το καλοκαίρι είναι μια ελαιογραφία, ενώ το φθινόπωρο είναι ένα μωσαικό όλων των παραπάνω".

Το φθινόπωρο είναι εδώ και οι νέες τάσεις της μόδας επίσης ..εγώ σας προτείνω τα αγαπημένα μου , που φυσικά θα γίνουν και δικά σας . Πάμε να πάρουμε μια γενική ιδέα και σύντομα θα τα πούμε και αναλυτικά.


Νο1 . Eίναι οι πλεχτές ζακέτες. Αγαπημένες και οι κατάλληλες για αυτά τα δροσερά βράδια που έρχονται .. συνδυάζονται με τα πάντα . Jean , φόρμες , casual φορέματα και ότι άλλο θέλετε και τολμάτε !







Νο2. Pumps . Ήρθαν για να μείνουν . Τα συγκεκριμένα παπούτσια θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά και πιο αδύνατα, ακόμα και αν δεν έχεις αναλογίες μοντέλου. Είναι το απόλυτο παπούτσι για να φορέσεις το αγαπημένο σου skinny jean .


Νο.3 Mini bag . Βολικά , χωράνε τα απαραίτητα και φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ. Τα είδαμε το καλοκαίρι..και ανανεώθηκαν για το φθινόπωρο-χειμώνα που μας έρχεται.


Νο.4 Πουκάμισα . Μονόχρωμα , ριγέ , πουά , floral , jean και με διάφορα μοτίβα . Είναι βολικά και πάντα μια καλή λύση να κάνετε ένα απλό ντύσιμο σικάτο ! Τα βρίσκεται παντού .


Νο.5 Κοσμήματα με φαντασία . Όσο πιο μεγάλα τόσο πιο εντυπωσιακά , τα αγαπάμε ήδη. Και τα θέλουμε και στις ιδιαίτερες περιπτώσεις αλλά και στην καθημερινότητα μας . Επιλέξτε σύμφωνα με το δικό σας στυλ και αναδείξτε τα !


Νο.6 Pencil skirts. Ξεχάστε τις κλασικές pencil φούστες με office look . Ανανεώθηκαν ! Γέμισαν χρώμα , διάφορα μοτίβα και glam στοιχεία . Τολμηρά mix&match σύνολα και μονόχρωμα look έρχονται και αυτό το φθινόπωρο. Θα τις λατρέψετε !



Νο.7  Σακάκια. Κλασικό ,αυστηρό και minimal. Έτσι ξέραμε τα σακάκια . Καιρός να τα δούμε με άλλο μάτι. Χρώμα και prints. Μας αρέσουν ,τα αγαπάμε και είναι ένας τρόπος για να μην φύγει το καλοκαίρι και το χρώμα  απότομα από τη καθημερινότητα μας .


Νο.8  Μην ξεχνάμε τα καινούργια βερνίκια που θα αγοράσουμε , αλλάζουμε χρώματα στα νύχια μας. Γκρι , μπλε, σκούρο πράσινο , μωβ και nude είναι τα must have. Φυσικά και οι εναλλαγές μεταλιζέ και ματ βερνικιών .


Νο.9  και αγαπημένο. Κραγίον . Το απόλυτο κάθε γυναίκας. Σάπιο μήλο, nude , κόκκινο και μπορντό τα πιο διάσημα χρώματα για φέτος.




Το φθινόπωρο μας κινεί τη συμπάθεια με τη βουβή του έκκληση για την μαραμένη ομορφιά. Ας την ανθίσουμε

4 σχόλια:

  1. Πόσο τέλεια αυτά τα παπούτσια!!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απίστευτα ! Και πρέπει να μπούν σύντομα στη λίστα μας και στη ντουλάπα μας ! :)

      Διαγραφή
    2. Μπαίνουμε ήδη σε mode αναζήτησης!! :p

      Διαγραφή
    3. Και μόλις βρεις το κατάλληλο περιμένω να το δω :)

      Διαγραφή