Τριχες !!





Για κάποιες το καλοκαίρι τελείωσε, και για κάποιες άλλες όχι ακόμα.. Ήλιος, θάλασσα, διακοπές, φωτογραφίες, αναμνήσεις. Έφτασε ο Οκτώβριος λοιπόν και μαζί με αυτόν έφτασε η ώρα για την επίσκεψη μας στο κομμωτήριο. Τα μαλλάκια μας φυσικά και έχουν αφυδατωθεί. Κάτι τέτοιο είναι καλό καθώς είναι αποτέλεσμα της καλοπέρασης και δείχνει ότι δεν είχατε χρόνο να ασχοληθείτε με.. τρίχες!!
Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι τάσεις της μόδας και ποια κουρέματα, χρώματα και στυλ θα έχουν την τιμητική τους για φέτος..

Καρέ. Κοντό, μακρύ, ασύμμετρο, με αφέλειες ή χωρίς, με χωρίστρα στη μέση, στην άκρη, οπουδήποτε. Ξεφύγετε από το αυστηρό καρέ και τολμήστε το. Είναι σικάτο και δίνει έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αν πάλι δεν θέλετε να επιλέξετε κάτι τέτοιο και θέλετε μακριά μαλλιά κάντε την αλλαγή παίζοντας με αφέλειες και φράτζες.

Χρώματα. Κόκκινο, καστανό, πλατινέ ξανθό. Επιλέξτε το κατάλληλο ανάλογα με το χρώμα του δέρματος σας. Παίξτε με ανταύγειες δημιουργώντας αντιθέσεις. Για τις πιό τολμηρές, η νέα τάση επιβάλλει το ροζ, το μωβ, το μπλέ, το πορτοκαλί, ακόμα και το πράσινο. Δώστε χρώμα στα μαλλιά σας κάνοντας μερικές ανταύγειες με τα παραπάνω.

Χτενίσματα. Κοτσίδες, αλογοουρές, κότσοι. Εύκολα, γρήγορα και έξυπνα, αφού μπορείτε να δείχνετε όλες τις ώρες περιποιημένες . Οι κοτσίδες, γαλλική, απλή, ψαροκόκκαλο είναι must. Τέλος όσες έχετε ίσια μαλλιά είστε τυχερές. Όσες πάλι όχι, dont worry απλά θα γίνετε φιλές με το πιστολάκι και το σίδερο ισιώματος. Ίσια μαλλιά, μακριά ή κοντά με έντονη φράτζα στην άκρη ή αφέλειες.
Πάνω απ’όλα τα μαλλιά μας θα πρέπει να είναι υγειή και ενυδατωμένα. 
Και επειδή λατρεύουμε αυτά τα μικρά σπιτικά μυστικά, διαβάστε ένα μικρό tip για ενυδάτωση στο σπίτι:

Φτιάξτε ένα μίγμα χρησιμοποιώντας μια ώριμη μπανάνα και ένα αβοκάντο. Απλώστε το στα μαλλιά, αφήστε το να δράσει για 20 περίπου λεπτά και ξεπλύντε πολύ καλά τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια λουστείτε κανονικά. Κάντε το όποτε τα μαλλιά σας το έχουν ανάγκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου